Рим - 24 Maj (авион) width=

Рим - 24 Maj (авион)

Рим Maj 201825 мај – 28 мај 2018
(4 дена / 3 ноќевања / Авион)

 

СИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН РИМ….

”Вечниот град“, ”Градот на седум ридови” или “Престолнината на светот” е всушност една од најатрактивните и најпосетени европски дестинации. Создавањето на Рим е обвиткано со магла од...


Велигден - Апарт Медите (Сандански) width=

Велигден - Апарт Медите (Сандански)

Велигден Апарт Медите - Сандански

Цената е за СОБА (по избор за 3 или 4 ноќевања и услуга)

Сместување 3 ноќевања 4 ноќевања
DBL standard / цена за 2 лица 177 226
SGL standard / цена за 1 лице 146 184
STD                 /цена за 2 лица 238 308
АРР/1 спална +...


Велигден - Интер Хотел Сандански 4* width=

Велигден - Интер Хотел Сандански 4*

Велигден

ИНТЕРХОТЕЛ 4* - САНДАНСКИ

05.-09.04.2018

Цената е за СОБА (по избор за 3 или 4 ноќевања и услуга)

 
 
           Сместување
 капацитет     4 ВВ     3 HB    4 HB
DBL standard / цена за 2 лица
 2+1  376 355 464
SGL standard / цена за 1...


Крстарење - Costa Diadema (Италија,Франција,Шпанија,Балеари)  7 ноќи/8 дена width=

Крстарење - Costa Diadema (Италија,Франција,Шпанија,Балеари) 7 ноќи/8 дена

Costa Diadema 7 ноќи/8 дена

Италија-Франција-Шпанија-Балеари

Поаѓање од Савона : 05. Мај 2018.

 

 

           Дата                       Пристаниште Пристигнување Поаѓање
           05.05.                Савона (Италија)                -    17:00
           06.05.               Марсеј...


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги