МАЛТА

МАЛТА

МАЛТА ВО ОКТОМВРИ
Авионска програма

4 дена /3 ноќи 

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА


Цена на аранжманот за уплата до 05 Септември – 289 евра (17.920 денари)

СО ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ 

 

19.10.2019 (сабота) СКОПЈЕ- МАЛТА - ТРИТЕ ГРАДА (Conspicoa,Vittoriosa and Senglea)
Состанок на групата на...


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги