ЧАЊ / АПАРТМАНИ ЛАРА width=

ЧАЊ / АПАРТМАНИ ЛАРА

 

Атрактивното туристичко место Чањ се наоѓа во увалата помеѓу Петровац и Сутоморе. Го краси песочна, златна и пространа плажа долга 1100 метри. Во непосредна близина, пристапна само од море се наоѓа чуената Краљичина плажа која се смета за бисер на Јадранот. Туристите...

13,50 евра Повеќе

Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги