НОВА ГОДИНА ВО СОЛУН 2020 width=

НОВА ГОДИНА ВО СОЛУН 2020

30.12.2019 (Понеделник) ШТИП - СКОПЈЕ - СОЛУН

Поаѓање од Штип (пред Нова Пошта) / Скопје (Хотел ВИП) во 04:00 часот.Патувањето продолжува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун во пладневните часови.Слободно време за индивидуални активности и можност за шопинг...


НОВА ГОДИНА ВО ВЕНЕЦИЈА 2020 width=

НОВА ГОДИНА ВО ВЕНЕЦИЈА 2020

 

Венеција – Господарка на Јадранот… чудесен град на вода со повеќе од 400 канали и исто толку мостви, со векови е еден од најчудесните градови што некогаш човекот ги создал…Венеција е колаж од раскошни палати на каналот Гранде, таинствени улички, канали, мостови,...


НОВА ГОДИНА СОФИЈА 2020 width=

НОВА ГОДИНА СОФИЈА 2020

НОВА ГОДИНА СОФИЈА 2020

Хотел ФЕСТА СОФИА 4*

 

Хотелот на локација која овозможува брз пристап до центарот на Софија, како и до Музејот на национална историјаБојанската црква која датира од 1259 година која е под заштита на УНЕСКО и националниот парк Витоша. Хотелот...


БОЖИЌЕН БАЗАР во БЕРЛИН width=

БОЖИЌЕН БАЗАР во БЕРЛИН

БОЖИЌЕН БАЗАР во БЕРЛИН

14.12.2019 – 17.12.2019

 (4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА)

Главниот и најголемиот град во Германија Берлин, претставува прекрасна комбинација на богата историја, ноќен живот, архитектура и култура кој до денес прерасна во европска метропола. Истовремено познат како...


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги