ИСТАНБУЛ 8 -МИ ДЕКЕМВРИ width=

ИСТАНБУЛ 8 -МИ ДЕКЕМВРИ

ИСТАНБУЛ

 

1 ден / 06.12.2019 (петок) МАКЕДОНИЈА – ИСТАНБУЛ

Состанок на групата и поаѓање од градовите:

Скопје во 16:00 ч.(Хотел Вип наспроти Саем), Велес, Кавадарци и Неготино.

Се патува преку граничен премин Богородица, Ноќно патување со попатни паузи.

 

2 ден / 07.12.2019....


БУДИМПЕШТА 8-МИ ДЕКЕМВРИ width=

БУДИМПЕШТА 8-МИ ДЕКЕМВРИ

БУДИМПЕШТА

1 ден  06.12.2019 СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски во 16.00 часот. Тргнување за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни паузи. Ноќно возење.

2 ден 07.12.2019 БУДИМПЕШТА Пристигнување во Будимпешта во...


Дочек на Новата Година во  МАРОКО width=

Дочек на Новата Година во МАРОКО

МАРОКО НОВА ГОДИНА 2020
Земја со илјада контрасти
30.12.2019 – 06.01.2020 ( 6 ноќевања / 8 дена)

 

Мароко е кралство кое се наоѓа на северозападниот дел на африканскиот континент, во регионот познат како Магреб, на бреговите на Атлантскиот Океан и Средоземното Море. На север граничи...


КРУШЕВО - ЗИМСКИ ОДМОР ЗА ДЕЦА width=

КРУШЕВО - ЗИМСКИ ОДМОР ЗА ДЕЦА

КРУШЕВО ЗИМУВАЊЕ ЗА ДЕЦА

Зимска авантура 2020

ТА Носталгија Травел организира зимување за деца од 9 до 16 години во Крушево

Период: 08.01 – 13.01.2019 година

6 дена, 5 полни пансиони

 

Цена: 7 900 денари

 

Во цената е вклучено:

    • Превоз

    • Спиење во вилите Кола и...


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги