Прага  (Карлови Вари - Дрезден - Виена) - 8-ми Март

Прага (Карлови Вари - Дрезден - Виена) - 8-ми Март

Прага 3НП (Карлови Вари - Дрезден - Виена) - 8-ми Март

€139,00

Прага – европска метропола на културата, главен град на Чешка, златен град, град на стотици кули, град на мостови... Лежи на брегот на реката В лтава, најголемата Чешка река, која градот го дели на четири дела ( Стар...


Фиренца - Чинкве Тере 3НП- 8-ми Март

Фиренца - Чинкве Тере 3НП- 8-ми Март

Фиренца - Чинкве Тере 3НП- 8-ми Март

€179,00

Посетете ги најубавите градови на романтичната Тоскана... Доживејте ги ремек делата на Микеланџело, Леонардо, Донатело, Макијавели во Фиренца, прошетајте по познатиот плоштад на кој се одржува “palio”- трка на коњи во Сиена, сликајте...


8 -МИ МАРТ АМСТЕРДАМ

8 -МИ МАРТ АМСТЕРДАМ

Градот на вода - АМСТЕРДАМ

 

 

 Амстердам или уште наречен Венеција на Север – еден од најголемите мали градови во светот. Од каналите до познатите музеи и историски знаменитости, тој е еден од најромантичните и најубавите градови во Европа. Исто така и град на...


8 -МИ МАРТ КАПАДОКИЈА

8 -МИ МАРТ КАПАДОКИЈА

КАПАДОКИЈА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ХОТЕЛОТ

 

Хотел во Кападокија 3*/4*– Невшехир,Аванос, Ургуп 

Цена за уплати до 31 Јануари 2020: 159 € / 9.900 ден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 179 € / 11.100 ден

 

“TOURIST HOTEL & RESORT CAPPADOKIA”4* – ЃОРЕМЕ  – Наша препорака !

www.touristhotel.com.tr


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги