БУГАРИЈА - ХОТЕЛ-CASCADAS 4*

БУГАРИЈА - ХОТЕЛ-CASCADAS 4*

- Локација во северозпадниот дел на Сончев брег, на 350м од плажа .Овој комплекс располага со најголема водена површина во Сончев Брег. Има повеќе базени за возрасни и деца располага со лежалки и чадор  бесплатни за гостите, обезбедување и видео надзор 24 часа  на ден.

-...


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги