ХОТЕЛ РЕГИНА - RADHIME

ХОТЕЛ РЕГИНА - RADHIME

Хотел Регина се наоѓа на една од најубавите плажи во светот, по должината на јужниот брег на Албанија. Модерен објект кој ги има сите удобности кои се потребни да го направат Вашиот претстој едно пријатно и незаборавно искуство.

Хотелот се наоѓа во живописното село...