Афитос - Куќа

Афитос - Куќа "Yannis"

Афитос, најубавото гратче на Халкидики, сокаците со калдрма, камените куќи, таверните, кристално чистото море го прават Афитос  неодолив, единствен, неповторлив. За вистинско уживање....
Куќата “ Yannis”  е лоцирана во центарот на Афитос , 5-7 минути оддалеченост од плажа....


Афитос - Куќа

Афитос - Куќа "Galanis"

Афитос, најубавото гратче на Халкидики, сокаците со калдрма, камените куќи, таверните, кристално чистото море го прават Афитос  неодолив, единствен, неповторлив. За вистинско уживање....
Куќата “ Galanis “ е лоцирана на самата плажа, сите студија имаат поглед кон море....


Афитос - Куќа

Афитос - Куќа "Tilemahos & Annetta"

Приземје + 1 кат + 2 кат
Капацитет: 6 соби од 12 во целиот објект
Оддалечност од море: 7-10 минути
Структура:
Единечни кревети, комплетно опремена кујна, тоалет, тераса кон море директен поглед
Забелешка: убав двор, голем двор со прекрасен поглед кон море, мини бар, рецепција,...