Велигден - Интер Хотел Сандански 4*

Велигден - Интер Хотел Сандански 4*

Велигден

ИНТЕРХОТЕЛ 4* - САНДАНСКИ

05.-09.04.2018

Цената е за СОБА (по избор за 3 или 4 ноќевања и услуга)

 
 
           Сместување
 капацитет     4 ВВ     3 HB    4 HB
DBL standard / цена за 2 лица
 2+1  376 355 464
SGL standard / цена за 1...


Велигден - Апарт Медите (Сандански)

Велигден - Апарт Медите (Сандански)

Велигден Апарт Медите - Сандански

Цената е за СОБА (по избор за 3 или 4 ноќевања и услуга)

Сместување 3 ноќевања 4 ноќевања
DBL standard / цена за 2 лица 177 226
SGL standard / цена за 1 лице 146 184
STD                 /цена за 2 лица 238 308
АРР/1 спална +...


Велигден - Будимпешта, Виена

Велигден - Будимпешта, Виена

Велигден 05.04.-09.04.2018г

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО  15 март :  79 евра/ 4900 денари

  (4 дена/2 ноќевања со појадок)

Будимпешта e главeн град на Унгарија, уште е наречена „кралица на Дунав“. Составена е од два дела, Бу­дим и Пе­шта, два гра­да, спо­е­ни во ед­на це­ли­на. Еден на рид,...


ВЕЛИГДЕН - ПАРИЗ ( авион )

ВЕЛИГДЕН - ПАРИЗ ( авион )

 ВЕЛИГДЕН ВО ПАРИЗ

28.04.2019 - 01.05.2019

4 дена/3 ноќевања

Авионска програма ОД СКОПЈЕ 

Париз - градот на Светлината, препознатлив по Ајфеловата Кула, најубавата авенија Шанзелизе, музејот Лувр, Триумфалната капија, плоштадот Конкорд, дворецот Версај, Операта, кабаре барот...


ВЕЛИГДЕН - РИМ ( авион )

ВЕЛИГДЕН - РИМ ( авион )

 ВЕЛИГДЕН ВО РИM

26.04.2019 - 29.04.2019

4 дена/3 ноќевања

Авионска програма ОД СКОПЈЕ

Рим - Главниот град на Италија кој на секој чекор ги открива своите убавини и фасцинира со историјата која совршено се вклопува во секојдневието на градот. Вечниот град или градот на седум...


ВЕЛИГДЕН - КРФ

ВЕЛИГДЕН - КРФ

ВЕЛИГДЕН НА КРФ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 105 € / 6.500 ден

 

Празник за паметење и зближување кон Бога

Автобус 4 дена / 2 ноќи

1 ДЕН  25.04.2019 (четврток) СКОПЈЕ - ШТИП  КРФ
Поаѓање од Скопје во 20:30 часот на паркингот пред Хотел „Вип". Поаѓање од Штип во 20:30 часот...


ВЕЛИГДЕН - ФРАНЦУСКА РИВИЕРА (автобус)

ВЕЛИГДЕН - ФРАНЦУСКА РИВИЕРА (автобус)

ВЕЛИГДЕН - АЗУРЕН БРЕГ

МИЛАНО - НИЦА - СЕНТ ТРОПЕЗ - КАН - ЕЗ - МОНАКО - МОНТЕ КАРЛО

25.04 - 30.04.2019

(6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА)

1 ден (25.04.2019 - четврток) | Македонија - Милано

Состанок на групата во договорено време. Поаѓање кон Милано. Се патува преку граничниот премин Табановце,...