Закинтос - Куќa “Porto Davia” - Аргаси

Закинтос - Куќa “Porto Davia” - Аргаси

Островот на желките, бисерот на Јонското море. Веќе 8 години е дел од нашата понуда. Препознатлив по плажата “Navagio”, од која навистина застанува здивот. До неа се доаѓа само преку море, со брод. Но, таа е само една од многуте прекрасни плажи на целиот остров. До Закинтос се...