COSTA / FAVOLOSA

COSTA / FAVOLOSA

COSTA FAVOLOSA - Замислете патување на многу посебенo и магично место: замок на вода со над 1000 соби, волшебни салони и скапоцен декор. Вашeтo патување ќе ве однесе во волшебна димензија, ќе го заживее вашето тело и стимулира вашиот ум. На Коста Фаволоса  ќе уживате во...


КРСТАРЕЊЕ 2017 БИСЕРИТЕ НА ЕГЕЈСКОТО МОРЕ – 3 ДЕНА АТИНА

КРСТАРЕЊЕ 2017 БИСЕРИТЕ НА ЕГЕЈСКОТО МОРЕ – 3 ДЕНА АТИНА

БИСЕРИТЕ НА ЕГЕЈСКОТО МОРЕ – 3 ДЕНА

 

Маршута: Атина – остров Миконос – Кушадаси (Ефес) – остров Патмос – остров Крит (ираклион) – остров Санторини – Атина

Брод: CELESTYAL Olympia 3*

Датум на поаѓање

Сместување во внатрешна кабина

Сместување во надворешна...


Крстарење 2017 | ПЕТ ГРЧКИ ОСТРОВИ И КУШАДАСИ – 4 ДЕНА Атина

Крстарење 2017 | ПЕТ ГРЧКИ ОСТРОВИ И КУШАДАСИ – 4 ДЕНА Атина

ПЕТ ГРЧКИ ОСТРОВИ И КУШАДАСИ – 4 ДЕНА

 

Маршута: Атина – остров Миконос – Кушадаси (Ефес) – остров Патмос – остров Родос  - остров Крит (Ираклион) – остров Санторини – Атина

Брод: CELESTYAL Olympia 3*

Датум на поаѓање

Сместување во внатрешна кабина


Далматински Крстарења - Дубровник, Корчула, Омиш, Хвар, Сплит

Далматински Крстарења - Дубровник, Корчула, Омиш, Хвар, Сплит

Далматински крстарења

7 ноќи/8 дена

Дубровник, Корчула, Омиш,, Хвар, Сплит


 


Крстарење - Costa Diadema (Италија,Франција,Шпанија,Балеари)  7 ноќи/8 дена

Крстарење - Costa Diadema (Италија,Франција,Шпанија,Балеари) 7 ноќи/8 дена

Costa Diadema 7 ноќи/8 дена

Италија-Франција-Шпанија-Балеари

Поаѓање од Савона : 05. Мај 2018.

 

 

           Дата                       Пристаниште Пристигнување Поаѓање
           05.05.                Савона (Италија)                -    17:00
           06.05.               Марсеј...


Крстарење - Costa Diadema (Италија,Франција,Шпанија,Балеари) 7 ноќи/8 дена (16. Јуни 2018)

Крстарење - Costa Diadema (Италија,Франција,Шпанија,Балеари) 7 ноќи/8 дена (16. Јуни 2018)

Крстарење - Costa Diadema

(Италија,Франција,Шпанија,Балеари) 7 ноќи/8 дена

16. Јуни 2018

           Дата                       Пристаниште Пристигнување Поаѓање
           16.06.                Савона (Италија)                -    17:00
           17.06.               Марсеј (Франција)            ...


Крстарење - Costa Fascinosa (Италија,Балеари,Шпанија,) 7 ноќи/8 дена (17. Јуни 2018)

Крстарење - Costa Fascinosa (Италија,Балеари,Шпанија,) 7 ноќи/8 дена (17. Јуни 2018)

Costa Fascinosa

7 ноќи / 8 дена

Италија - Балеари - Шпанија

Поаѓање од Савона: 17 јуни 2018

     Дата                       Пристаниште Пристигнување Поаѓање
           17.06.                Савона (Италија)                -    17:30
           16.06.               Неапол (Италија)             13:30


Крстарење - Costa Luminosa (Италија,Грција) 23 јуни 2018

Крстарење - Costa Luminosa (Италија,Грција) 23 јуни 2018

Costa Luminosa

Италија - Грција

Поаѓање од Венеција: 23 јуни 2018

         Дата                       Пристаниште Пристигнување Поаѓање
           23.06.                Венеција (Италија)                -    18:00
           24.06.               Бари (Италија)             14:00    20:00
          ...