Неос Мармарас - Апарт/хотел

Неос Мармарас - Апарт/хотел "Clio"

Приземје + 1 кат + 2 кат
Капацитет: 8 соби од 12 во целиот објект
Оддалечност од море: 7-10 минути
Структура:
Двокреветни стандардни студија со комплетно опремена кујна, тоалет, тераса, ТВ, клима
Трокреветни стандардни студија со комплетно опремена кујна, тоалет, тераса, ТВ,...