Неа Потидеа - Апартмани “Aqua Luxury Villas”

Неа Потидеа - Апартмани “Aqua Luxury Villas”

1 кат

Капацитет: 4 соби (на 1 кат), максимум 15 лица

Оддалеченост од море/ плажа: 80 метри

Структура: трикреветни и четворокреветни

Опис:

  • Трикреветна: еден француски и еден еднинечен кревет, тоалет, комплетно опремена кујна, тераса

  • Четирикреветна: двоен кревет/...


Неа Потидеа - Апартмани “Gillis”

Неа Потидеа - Апартмани “Gillis”

Приземје + 1 кат
Капацитет: 8 соби (5 на приземје + 3 на 1 кат), максимум 24 лица
Оддалеченост од море/ плажа: 80 метри
Структура: двокреветни и четворокреветни
Опис:
Двокреветни студија: два кревети, комплето опремена кујна, тоалет, тераса
Четирикреветни студија : (приземје)...


Неа Потидеа - Вила Prassas

Неа Потидеа - Вила Prassas

ВИЛАТА “PRASSASсе наоѓа во Неа Потидеа на сама плажа (прв ред).

НЕА ПОТИДЕА е првото летувалиште на првиот крак – Касандра во областа Халкидики. Вилата  PRASSAS  излегува на најубавиот дел од плажата во Неа Потидеа.

НЕА ПОТИДЕА има најширока плажа и најчисто море...