ИНТЕР ХОТЕЛ САНДАНСКИ 4* - САНДАНСКИ

ИНТЕР ХОТЕЛ САНДАНСКИ 4* - САНДАНСКИ

ИНТЕР ХОТЕЛ САНДАНСКИ 4* - САНДАНСКИ

Interhotel Sandanski е сместен во југозападниот дел на Бугарија, регион добро познат по своите термални извори и лекувачка клима. Сместен е во центарот на Сандански, на само неколку чекори од градскиот Парк, улицата за шопинг и блиску до многу...


ХОТЕЛ СВ.НИКОЛА 3* - САНДАНСКИ

ХОТЕЛ СВ.НИКОЛА 3* - САНДАНСКИ

ХОТЕЛ СВ.НИКОЛА 3* - САНДАНСКИ

Се наоѓа во центарот на градот Сандански. Располага со: фитнес, базен, солариум, сауна, парна бања, римска бања, турска бања, центар за убавина и можност за масажи, водени терапии, грижа за телото, физиотерапија.

Вид на соба Ноќевање...