HOTEL COPACABANA LLORET DEL MAR ШПАНИЈА

HOTEL COPACABANA LLORET DEL MAR ШПАНИЈА

Нема доволно зборови што можат да го опишат најпопуларното туристичко место во регионот на Коста Брава. На 75км североисточно од Барселона околу 40 000 жители, Лорет де Мар претставува втор град по големина на Каталонија. Најпосетената, а воедно и најпопуларната плажа на...


MONTEMAR MARITIM ШПАНИЈА

MONTEMAR MARITIM ШПАНИЈА

Тип на соба FAMILY ROOM - HALF BOARD
Услуга HALF BOARD - ноќевање со појадок и вечера
Термини  Цена по лице  Трет и четврти возрасен  1-во дете од 2 до 12,99 г. 2-ро дете од 2 до 12,99 г.
23.06.2017-30.06.2017 602  492  236  456
30.06.2017-07.07.2017 659  532  427  299
07.07.2017-14.07.2017 715  572  524  236
14.07.2017-21.07.2017 756  600  548  ...