МАЛТА

МАЛТА

МАЛТА ВО ОКТОМВРИ
Авионска програма

4 дена /3 ноќи 

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА


Цена на аранжманот за уплата до 05 Септември – 289 евра (17.920 денари)

СО ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ 

 

19.10.2019 (сабота) СКОПЈЕ- МАЛТА - ТРИТЕ ГРАДА (Conspicoa,Vittoriosa and Senglea)
Состанок на групата на...


КРИТ - (Атина - ИРАКЛИОН – Ханиа - Кносос)

КРИТ - (Атина - ИРАКЛИОН – Ханиа - Кносос)

КРИТ -  (Атина - ИРАКЛИОН – Ханиа - Кносос)

 

 19.10.2019 Поаѓање во 05 ч преку Гевгелија за Атина со попатни паузи. Пристигнување во Атина во поладневните часови. Се оди до пристаништето на Атина – Пиреја - најголемото пристаниште на Балканот и нејзините Марини од каде вечерта...