24 МАЈ - ОСТРОГ, БУДВА, БЕЧИЧИ, КРСТАРЕЊЕ ПО БОКОКОТОРСКИОТ ЗАЛИВ

24 МАЈ - ОСТРОГ, БУДВА, БЕЧИЧИ, КРСТАРЕЊЕ ПО БОКОКОТОРСКИОТ ЗАЛИВ

ПРОГРАМА 25ти МАЈ

 

ОСТРОГ – БУДВА - БЕЧИЧИ – КРСТАРЕЊЕ (БОКOКОТОРСКИ ЗАЛИВ)

 

1 ден (24.05 четврток )

Состанок на групата во 21:30 пред Дрводекор, Скопје. Поаѓање 22:00 часот. Полноќно патување низ Косово, Албанија и влегување во Црна Гора..

2 ден (25.05 петок)

Пристигнување во...