24 МАЈ - БАРСЕЛОНА

24 МАЈ - БАРСЕЛОНА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 359 € / 22.260 ден

 

Посетете ја каталонската кралица на Медитеранот,величенствениот град со прекрасна убавина кој живее 24 часа дневно,софистицираната,елегантна и романтична стара дама – неповторливата Барселона. Град кој ќе ве...