ВИЛА ЈАРАМ - КОПАОНИК

ВИЛА ЈАРАМ - КОПАОНИК

Објектот Вила Јарам се наоѓа на Копаоник.Оддалечен е 100 метри од жичарата Гвоздац и 200 метри од жичарата Леденица.

Располага со дневна соба, добро опремена кујна и сопствено купатило со када или туш.


ЛУКОВСКА БАЊА

ЛУКОВСКА БАЊА

Луковска Бања се наоѓа на југот на Србија, на источните падини на Копаоник. Иако се наоѓа на 681м. надморска висина, што ја чини највисока бања во Србија, опкружена е со височини од преку 1000 метри, па има пријатна умерена клима. Луковска Бања ја карактеризираат обилни извори...

цена од 30 € Повеќе

Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги