Амулијани

Амулијани

Амулиани е прекрасен мал остров на Егејско море, и е единствен населен во северниот дел на Грција.
Со големина од 4,5км2 изобилува со прекрасни плажи: Аликес, Агиос Георгиос, Мегалиамос, Карагација и многу мали заливи за оние кои сакаат да уживаат во интимата.
Лоциран е во...

од 215 евра Повеќе

8-МИ МАРТ - МАЛТА

8-МИ МАРТ - МАЛТА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ СО УПЛАТА ДО 31 Декември: 289€  /  17.920 ден

СО ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 319€  /  19.780 ден

01.03.2019 (петок) СКОПЈЕ- МАЛТА
Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 16:00 часот.Лет за Малта со WIZZAIR – лет W6 7765 во 18:20 часот.Пристигнување на...


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги