Loret De Mar - Шпанија

Loret De Mar - Шпанија

Loret De Mar

 

Пакет аранжман со АВТОБУС                           

Термини: 29 Maj  /  5, 1219, 26 Јуни  /  3, 10, 17, 24, 31Јули  / 7, 14, 21, 28 Август  /  4, 12 Септември

ПРОГРАМА:

1 ДЕН. СКОПЈЕ – МИЛАНО:

Состанок на групата во 13.00ч. на паркингот кај спортски центар Борис Трајковски.  Поаѓање во 13.30ч. Се...


ВЕЛИГДЕН ВО БАРСЕЛОНА

ВЕЛИГДЕН ВО БАРСЕЛОНА

ВЕЛИГДЕН ВО БАРСЕЛОНА

18.04- 21.04.2020

Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во Светот. Величествен град со прекрасна убавина, кој живее 24 часа дневно. Уживајте во прошетката низ главната градска улица „Рамблас“, застанете покрај живописните...


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги