HOTEL RIMSKA BANJA - s.Banja

HOTEL RIMSKA BANJA - s.Banja

 

-За Новогодишниот период 28.12-02.01 важат други пакетни цени.

–За деновите 24.12, и 25.12 важат викенд цените.

-Бесплатно користење на два внатрешни базени  со топла минерална вода 31° и 35°,џакузи, сауна јапонска бања,турска бања,парна бања,ледена соба,фитнес, релакс зона,интернет во целиот хотел, паркинг.

 Задолжителна туристичка такса од 1еур на ден по лице

Минимум две нокевања

Можност за организиран превоз