8 -МИ МАРТ КАПАДОКИЈА

8 -МИ МАРТ КАПАДОКИЈА

КАПАДОКИЈА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ХОТЕЛОТ

 

Хотел во Кападокија 3*/4*– Невшехир,Аванос, Ургуп 

Цена за уплати до 31 Јануари 2020: 159 € / 9.900 ден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 179 € / 11.100 ден

 

“TOURIST HOTEL & RESORT CAPPADOKIA”4* – ЃОРЕМЕ  – Наша препорака !

www.touristhotel.com.tr


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги