ВЕЛИГДЕН-КАПАДОКИЈА

ВЕЛИГДЕН-КАПАДОКИЈА

КАПАДОКИЈА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ПО ЛИЦЕ – 209 евра

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.03.2019 – 189 евра

 

 

Прв ден (25.04.2019) – четврток
08:30ч. Собир на групата пред спортската сала Младост Битола. Заминување кон Турција во 09.00 часот. Патот води преку Прилеп, Кавадарци, Неготино, Гевгелија,...


ВЕЛИГДЕН-БАРСЕЛОНА

ВЕЛИГДЕН-БАРСЕЛОНА

ВЕЛИГДЕН во БАРСЕЛОНА

26.04- 29.04.2019

4 дена/3 ноќевања

 

Авионска програма ОД СКОПЈЕ

Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во Светот. Величествен град со прекрасна убавина, кој живее 24 часа дневно. Уживајте во прошетката низ главната...


ВЕЛИГДЕН-САНТОРИНИ

ВЕЛИГДЕН-САНТОРИНИ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 229 € / 14.200 ден

1 ден

25 Април СКОПЈЕ - ПИРЕА

Состанок на групата на паркингот спроти спортски центар Борис Трајковски во 14ч30м. Се патува преку гр. премин Богородица со попатни паузи.
 
2 ден

26 Април ПИРЕА - САНТОРИНИ


ВЕЛИГДЕН - КРФ

ВЕЛИГДЕН - КРФ

ВЕЛИГДЕН НА КРФ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 105 € / 6.500 ден

 

Празник за паметење и зближување кон Бога

Автобус 4 дена / 2 ноќи

1 ДЕН  25.04.2019 (четврток) СКОПЈЕ - ШТИП  КРФ
Поаѓање од Скопје во 20:30 часот на паркингот пред Хотел „Вип". Поаѓање од Штип во 20:30 часот...


Носталгија травел | Еднаш со Нас, Секогаш со Нас

Авио билети

Осигурување

Рентакар

Услуги