Албанија е држава во Југоисточна Европа која излегува на Јадранско и Јонско море. Низ должината на целото приморје има многу чисти и недопрени плажи. Попознати места за летување се Ксамил, Саранда, Драч, Валона, Дерми, Химаре, Шенѓин…

Ксамил

Available through out the year:
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • May
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Nov
 • Dec