Никити е сместен на почетокот на Ситонија. Представува понова туристичка дестинација. Никити ја има една од најдолгите плажи на овој полуостров.

Никити

Available through out the year:
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • May
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Nov
 • Dec