Ситонија, позната и како Лонгос, е полуостров на Халкидики, кој и самиот се наоѓа на поголем полуостров во рамките на Грција. Полуостровот Касандра лежи на запад од Ситонија и полуостровот Света Гора на исток. Ситонија изобилува со убави и песочни плажи.

Никити

Available through out the year:
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • May
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Nov
 • Dec

Торони

Available through out the year:
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • May
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Nov
 • Dec